Välkomna till Bäckebol Center – samt vår nya blogg!

Från och med nu kommer vi på Bäckebol Center att uppdatera er om vad som är på gång hos oss genom den här bloggen – som du kan nå via vår sajt Backebolcenter.se. Vår ambition är att både hålla er gäster, stammisar och andra nyfikna uppdaterade på det som sker ute i butikerna, samt köpcentrumets gemensamma ytor och events! 

Vi önskar dig därför välkommen till Bäckebol Centers första bloggpost!

Just nu värmer vi upp inför påskveckan, då det både blir trevlig atmosfär som roligt för barnen ute hos oss i Bäckebol. Våra allmänna utrymmen mellan butikerna har redan nu piffats upp i påskens härliga färger och barn (samt vuxna med barnasinnet kvar) kan se kaniner, kycklingar och påskfjärdar på våra display-öar i köpcentrat…

Nu skapar vi påskstämning hos Bäckebol Center!

På tisdag – när påsklovet kommit igång – anordnar vi dessutom ett event som är designat för just barnfamiljerna på Hisingen och övriga Göteborg. Tisdagen 12:e april 2022 välkomnar vi er till ett kul event med barnens favoriter Musse & Helium! De kommer att dansa, sjunga, göra high fives och kanske vill någon få en kram av de populära karaktärerna?!

Musse & Helium hos Bäckebol Center
Plats: Bäckebol Center, “torget” framför MediaMarkt och ICA Kvantum Bäckebol.
Datum:
12 april 2022
Tid: 12-15
Minishower 12.00, 13.00 och 14.00: Dansa och sjung med Musse & Helium vid vår scen utanför MediaMarkt och ICA Kvantum.
Pyssla: Mellan showerna kan ni även pyssla i Musse & Heliums egna lilla pysselhörna vid Clas Ohlson. Era konstverk kommer pryda väggarna på Bäckebol under hela april…
Provsmaka: Mössens favoriträtt – ostbågar med brunsås!
Tävla: Vinn det stora påskägget! Genom att gissa antalet magiska bönor är man med och tävlar om ett fint påskägg modell större!
Facebook: Följ eventet här och dela det till dina vänner som är, eller har, barn!

Evenemanget är helt gratis. Vi ses väl?
“Puss & Fis”, hälsar Musse & Helium!
 
***********
 
För övrigt…pågår det som alltid febril aktivitet på Bäckebol Center, både inför och efter påsk. Ni som är våra stammisar kanske kommer lägga märke till att vi gör en extra stor städinsats där vi putsar fönster och städar allt från entréer under andra halvan av april. Det är viktigt för oss att ni som handlar här ska känna hur hemtrevligt och fräscht det är här hos oss!
 
***********
 
Värt att känna till: Vår fotoautomat har nyligen flyttat! Från att tidigare ha stått som granne till Stora Coops förbutik har den nu tagit sig till andra sidan Bäckebol Center. Från och med nu kan ni hitta fotoapparaten i passagen till Bauhaus och Pölsemannen, mittemot Beyti Kolgrill.
 
Fotoautomaten har flyttat till gången mellan Beyti Kolgrill och Bauhaus!
 
Här kan du fixa ID-foton eller ta en kul fotoserie, kanske något som passar som present till mamma nu när mors dag närmar sig (29 maj)?! Så nästa gång du behöver ta foton är du varmt välkommen till passagen mellan Beyti Kolgrill och Bauhaus för detta!
 
***********
 
Välkomna till Bäckebol Center!
⌚️ Öppettider fackhandeln:
Måndag-Fredag: 10.00-20.00
Lördag: 10.00-17.00

Söndag: 11.00-17.00

Se Backebolkopcenter.se för samtliga öppettider, ICA Kvantum och Stora Coop har exempelvis öppet 06.00-23.00 sju dagar i veckan!

Vi har…
Över 20 butiker 🛍🛒
Gratis parkering 🚘🚙
Tre restauranger 🧆🌭
Två stora matbutiker 🥑🧀