International food festival hos Bäckebol 26-29 april: “Vår bästa festival någonsin”

Den här veckan är populära International Food festival hos Bäckebol Center! Från onsdag till lördag 26-29 april har 36 street food-bås och matvagnar otroliga 240 meter serveringsyta för en stor street food-fest hos oss:
— Den här gången har vi verkligen överträffat oss själva! Detta blir vår bästa festival någonsin, säger François-Xavier Mauraisin på Geraud Markets Sweden AB.

International food festival är Sveriges största kringresande matmarknad som årligen besöker dussintals svenska städer och har besök av hundratusentals svenskar. På ett enda ställe står marknaden på en annan plats än i centrala staden och det är när den gästar Göteborg och oss på Bäckebol!

— Det är 15:e året vi kör nu och den här gången har vi verkligen överträffat oss själva! Detta blir vår bästa festival någonsin med 36 bås, vagnar och stånd som serverar massor med god mat från en lång rad ländet. Totalt blir det 240 meters bredd av matstånd varje dag på Bäckebol!, säger François-Xavier Mauraisin på Geraud Markets Sweden AB.

François-Xavier Mauraisin på Geraud Markets Sweden AB

Blir det mat från några nya länder jämfört med förra året?
— Ja det blir massor med nytt! Vi har mat från Vietnam, Schweiz, Italiensk pizza, Texas-mastånd med pulled pork och lamm, svensk hälsokebab, gyros från Grekland, Tyskland är representerat med bratwurst-stånd, alltså det är så mycket mat med att det nästan är svårt att komma ihåg vad som är nytt och vad som varit med något tidigare år men även för de sötsugna har vi läckerheter! Kom och åt franska pannkakor och våfflor här hos oss, säger François-Xavier Mauraisin.

Öppettiderna 11:00-19:00 gör att man kan äta både lunch som middag på matmarknaden på Bäckebol Center. Naturligtvis är det gratis parkering för alla våra gäster och kunder, samt om vädret är dåligt kommer vi erbjuda sittplatser inomhus för alla gäster.

— Förhoppningsvis får vi se många som bor i området komma förbi i alla fall en av dagarna för att testa på vårt fantastiska utbud av mat från hela världen, säger François-Xavier Mauraisin.

Marknaden har utöver all färsklagad mat och street food även en hel del försäljning av matprodukter som godis, olivoljor, ostar och tilltugg av andra slag.
Välkomna till International food festival hos Bäckebol 26-29 april!

Läs mer i Facebook-eventet här!