Folkfest på Bäckebol Center när Musse & Helium kom på besök!

Påskveckans stora “happening” hos oss på Bäckebol Center var riktad till barn och barnfamiljer när favoritmössen Musse & Helium kom på besök. Och wow vilket intresse det var från er! Eventet var minst sagt populärt bland er hisingsbor och övriga göteborgare – då 100-tals barnfamiljer kom och såg duons “minishower” på vår scen framför MediaMarkt och ICA Kvantum!

Tre shower genomfördes på vår lilla scen på “torgytan” och hit flockades många små, samt deras föräldrar och far- eller morföräldrar. Dessutom var många av er med och pysslade vid Clas Ohlson och deltog även i vår tävling, där man skulle gissa antalet påskägg – alla små happenings som vi utformat för att få just barnfamiljerna att trivas extra bra hos oss under påsklovsveckan…

Ni var till och med så många som dök upp att vi i all hast fick bära ut extra bord för barnen att rita på, för att mäkta med det stora intresset! 

Många av er besökare valde även att shoppa i våra olika butiker i köpcentrumet och äta i restaurangerna hos oss – vilket gjorde hela Bäckebol Center till en riktigt påskfestlig plats under den här tisdagen. Stort tack till er som kom och var glada, engagerade och deltog i allt vi hade för oss den här gången! Vi hoppas att få se er hos oss på Bäckebol Center snart igen!

Populära barnboksfigurerna Musse & Helium kom på besök till Bäckebol Center under påsklovet.

***********

Nästa större event hos oss på Bäckebol Center planerar vi till helgen 4-5 juni då “Bäckebolsdagarna” går av stapeln. Detta blir en premiär för vad vi hoppas ska förvandlas till en årlig tradition under pingsthelgens lördag och söndag. Vi kommer att ordna med waterball event (gigantiska badbollar som gör det möjligt att “gå på vatten”), ansiktsmålning och ”Gissa frukten event” – aktiviteter i första hand utformade för barn i olika åldrar…

Dessutom kommer också bjuda på tilltugg från en street food-cykel, juice från hälsojuicebar och ha “TexMex-bjudning”. Utöver det kan det bli ännu fler små matöverraskningar den här helgen i början av sommaren, samt så planerar ett flertal av våra butiker att hålla små happenings under den här helgen. Men exakt vad dessa blir får vi be att återkomma om när det närmar sig, det vi kan avslöja nu är att vi planerar för rejält med kul så att det här blir en riktigt trevlig utflyktshelg för alla er kunder, följare och andra nyfikna!

Så börja med att boka in datumen i kalendern: Helgen 4-5 juni är ett besök hos oss på Bäckebol Center ett “måste”!
Låt oss ha riktigt roligt tillsammans på Bäckebolsdagarna – med något för både stora som små!

***********

Sist men inte minst: Den närmaste tiden pågår vårstädning hos oss på Bäckebol Center. Så om du som besökare lägger märke till att extra många är ute och pustar, sopar, tvättar och grejar i köpcentrumet så är det vad du skådar! Vi ser helt enkelt till att det ska vara extra fint i miljöerna där ni rör er nu när sommarsolen ska ligga på hos oss på Bäckebol! Vi ses på Bäckebol!